myc-logo1

ایجاد درگاه پرداخت برای سایت و بررسی انواع و اجرای درگاه

ایجاد درگاه پرداخت برای سایت و بررسی انواع و اجرای درگاه
ایجاد درگاه پرداخت برای سایت | بررسی انواع و اجرای درگاه
برای دیدن فهرست مطالب کلیک کنید
اولین امتیاز رو ثبت کنید

با تهیه درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود می‌توانید امکان تسویه آنلاین را برای کاربران و مشتریان خود فراهم سازید و آن را با پروسه سنتی پرداخت هزینه جایگزین کنید. بااین‌حال نحوه دریافت اینماد و پروسه‌ای که باید جهت فراهم آوردن قابلیت پرداخت آنلاین طی کرد، نسبتا طولانی است و شامل نکات زیادی می‌شود. در ادامه این مطلب به‌طور مختصر و مفید به نحوه دریافت این درگاههای مالی می‌پردازیم و در یک مقاله دیگر نحوه دریافت اینماد را به طور دقیق مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم

به طور کلی شما می‌توانید از دو طریق جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی اقدام کنید. حالت مرسوم این است که با داشتن «نماد اعتماد» به صورت مستقیم اقدام کنید. دومین حالت این است که از یک درگاه پرداخت واسط یا غیر مستقیم استفاده کنید و در ازای استفاده از خدمات برخی شرکت‌ها مبلغی را به عنوان کارمزد به آن‌ها پرداخت کنید.

نحوه دریافت درگاه پرداخت مستقیم

پیشنهاد می‌کنیم تنها زمانی برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم اقدام کنید که مطمئن هستید میزان تراکنش بالایی در سایت شما صورت می‌گیرد، چرا که در غیر این صورت دریافت نماد اعتماد الکترونیک از اینماد دردسر های زیادی دارد و باید صبر و حوصله زیادی برای دریافت آن به خرج دهید. از طرفی درگاه پرداخت مستقیم از مزایای زیادی برخوردار است. برای مثال انتقال هزینه واریز شده از سمت مشتری در کمتر از 24 ساعت به شماره حساب شما واریز خواهد شد. این انتقال بدون نیاز به درخواست تسویه یا کسر کارمزد صورت می‌گیرد.

مراحل دریافت درگاه پرداخت مستقیم

مراحل دریافت درگاه پرداخت مستقیم

ابتدا باید در بانکی که قصد دریافت درگاه آن را دارید حسابی را افتتاح کنید. هر چند درگاه سامان کیش یا برخی از بانک‌ها مثل بانک سامان داشتن یک شماره حساب اختصاصی را ضروری نمی‌دانند. در ادامه باید مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ابتدا وارد سایت «ای‌نماد» شوید و فرآیند لازم را در جهت دریافت نماد اعتماد الکترونیکی پشت سر بگذارید.
  • سپس با ورود به سایت شرکتی که در خصوص ارائه درگاه پرداخت مستقیم با بانک مورد نظر شما قرار دارد، برای پر کردن فرم درخواست درگاه پرداخت اقدام کنید.
  • در ادامه بعد از تایید درخواست شما، جزئیات کامل این درگاههای مالی اینترنتی از جمله شماره ترمینال، نام کاربری و رمز برای شما ارسال می‌شود. همچنین بعضی از شرکت‌ها ارائه امضای کتبی را نیز ضروری می‌دانند.

بعد از دریافت درگاه پرداخت مستقیم برای سایت خود، تنها کار های برنامه‌نویسی آن جهت استفاده از درگاه در سایت باقی می‌ماند. هر چند در صورت استفاده از وردپرس می‌توانید از برخی افزونه های رایگان در این جهت استفاده کنید.

نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط

نحوه دریافت درگاه پرداخت واسط

در این روش جهت دریافت مبالغ ورودی به سایت از کمک یک شرکت ثالث استفاده می‌کنید. در این روش بعد از اینکه هزینه های واریزی به حد نصاب خود رسیدند، می‌توانید با ارائه درخواست تسویه مبلغ متعلق به خود را دریافت کنید.

برای استفاده از یک این درگاه مالی واسط شما نیازی به تهیه نماد اعتماد الکترونیک ندارید و تنها کافی است به همراه اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه در یکی از این سایت‌ها ثبت نام کنید و بعد از تایید هویت، در خصوص ثبت آدرس سایت در جهت فعال کردن درگاه اقدام کنید.

بعد از ارسال درخواست و تایید شدن دامنه سایت، یک API در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌توان از آن در جهت استفاده از قابلیت پرداخت آنلاین در سایت خود استفاده کنید. در نهایت با اعلام شماره کارت، شماره حساب و شماره شبا اطلاعات حساب خود را کامل کنید تا بتوانید هر زمان که موجودی حساب شما به حد نصاب رسید، جهت دریافت مبالغ واریزی درخواست خود را ارائه دهید.

کدام درگاه بهتر است؟ مستقیم یا واسطه

در ادامه این متن به‌طور دقیق به مزایا و معایب هر یک از این دو درگاه پرداخت می‌پردازیم:

مزایای درگاه پرداخت مستقیم

  • در زمان پرداخت هزینه توسط مشتری یا تسویه حساب توسط شما، هیچ کارمزدی از مبلغ مطرح شده کسر نخواهد شد.
  • تسویه حساب به طور خودکار و تنها 24 ساعت بعد از پرداخت مشتری صورت می‌گیرید و وجه واریزی مستقیما به حساب شما واریز می‌شود.

معایب درگاه پرداخت مستقیم

  • امکان استفاده از درگاه پرداخت مستقیم برای استفاده در برخی شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام یا اینستاگرام ممکن نیست.
  • معمولا استفاده عمومی از افزونه‌ها و ماژول های پرداخت مستقیم به همراه این روش امکان‌پذیر نیست.
  • دریافت این درگاه به دلیل نیاز به برخی مجوزها از جمله نماد اعتماد الکترونیک زمان‌بر خواهد بود.

مزایای درگاه پرداخت واسط

  • لزوما برای استفاده از آن نیازی به برنامه‌نویسی ندارید و می‌توانید از طریق وردپرس و افزونه های متصل به آن از این درگاه استفاده کنید.
  • امکان اضافه کردن آدرس و لوگوی سایت به جای نام و آدرس شرکت واسط در صفحه درگاه پرداخت نیز وجود دارد.
  • امکان ایجاد درگاه مالی در اینستاگرام و تلگرام از طریق این درگاههای مالی واسط وجود دارد.
  • امکان تهیه و استفاده در زمانی کوتاه.
  • بدون نیاز به نماد اعتماد الکترونیکی.

معایب درگاه پرداخت واسط

  • حدود 2 درصد از مبلغ پرداختی به عنوان کارمزد توسط شرکت واسط کسر می‌گردد.
  • پس از واریز وجه توسط کاربران سایت، مبلغ موجود به حساب شرکت واسط انتقال پیدا می‌کند و شما برای تسویه حساب باید به طور آنلاین درخواست ارسال کنید.
  • برای تسویه حساب با این شرکت‌ها، ابتدا مبلغ حساب شما باید به حد نصاب به خصوصی برسد.

سخن پایانی

آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر تمامی خدمات خود را در جهت بازاریابی آنلاین و بهبود سئوی فروشگاهی را در بالاترین سطح کیفی و بهترین قیمت به شما عزیزان ارائه می‌دهد.

star-rate
در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات و نظرات شما هستیم
اولین امتیاز رو ثبت کنید
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *