myc-logo1

بندهای قرارداد پشتیبانی وبسایت و ۴ نکته طلایی قرارداد سایت

بندهای قرارداد پشتیبانی وبسایت و 4 نکته طلایی قرارداد سایت
قرارداد پشتیبانی سایت
برای دیدن فهرست مطالب کلیک کنید
اولین امتیاز رو ثبت کنید

قرارداد پشتیبانی وبسایت (Website support contract) به‌عنوان یک توافق قانونی بین کارفرما یا مشتری با پشتیبان سایت می‌باشد. قرارداد سایت درواقع شامل محدوده کار طراحی، جدول زمانی برای تحویل کار، برنامه پرداخت، حقوق مالکیت معنوی و … است. کارفرما پس از بررسی همراه با پشتیبان سایت باید قرارداد را امضاء نمایند.

وب‌سایت برای یک کسب و کار درست مانند ویترین مغازه است که دائماً باید به روز داشته می‌شود. داشتن یک وبسایت موفق تنها به بخش طراحی برای مخاطبان محدود نمی‌شود، بلکه کلید اصلی موفقیت یک وبسایت پشتیبانی و به‌روزرسانی دائمی آن است.

با توجه به اینکه پیچیدگی‌ها و مشکلاتی که یک وبسایت برای به روز بودن معمولاً با آن مواجه می‌شود، فنی است ازاین‌رو وجود یک پشتیبان برای یک وبسایت امری ضروری است. پشتیبانی از سایت دارای بخش‌های مختلفی است که از رفع باگ ها و مشکلات فنی سایت تا سئو و بهینه سازی را در برمی‌گیرد.

برای موفقیت هرچه بیشتر، کارفرما و صاحبان کسب و کار باید به دنبال اشخاصی متخصص به نام پشتیبان سایت باشند که از سایت محافظت کنند. سپس برای قانونی نمودن آن اقدام به تنظیم قرارداد پشتیبانی وبسایت نماید. قرارداد پشتیبانی سایت یک تفاهم نامه ضروری و قانونی برای شروع کار با یک تیم یا یک فرد برای پشتیبانی سایت است.

ضرورت تنظیم قرارداد پشتیبانی وبسایت

ضرورت قرارداد پشتیبانی وبسایت

امروزه با توجه به استفاده فراوان از اینترنت، بسیاری از کسب و کارها به سوی فعالیت آنلاین به پیش می‌روند. برای داشتن کسب و کار آنلاین و درآمد از طریق اینترنت یکی از گام‌های مهم برای موفقیت در این زمینه است. از جمله این ابزارها وبسایتها، نرم افزارها، وبلاگ و چنین مواردی است.

برای داشتن یک سایت خوب و حرفه‌ای یکی از اصول خوب که باید موردتوجه قرار داد بحث پشتیبانی و قرارداد پشتیبانی وبسایت است. با توجه به اینکه پشتیبانی از انواع سایت ها نیازمند دانش و تخصص در این زمینه است، در نتیجه تنظیم قرارداد پشتیبانی وبسایت در این راستا یک امر واجب است.

ضرورت قرارداد پشتیبانی وبسایت

چهار نکته مهم قرارداد پشتیبانی وبسایت

  1. انجام تعهدات نوشته‌شده در قرارداد به عهده اشخاصی است که نام آنان در متن قرارداد نوشته‌شده است. به‌عبارت‌دیگر، پشتیبان نمی‌تواند متن قرارداد پشتیبانی وبسایت را امضا کند و شرکت دیگری تعهدات قرارداد را انجام دهد. باید صرفاً پشتیبان و تیم پشتیبانی سایت مربوطه موارد قرارداد را انجام دهد.
  2. کارفرما می‌تواند شخص حقیقی یا حقوقی (شرکت) باشد. برای مثال یک شرکت یا یک شخص می‌تواند برای توسعه وب سایت خود قرارداد نگهداری از وب سایت را امضا کند.
  3. به‌محض امضای قرارداد و آغاز اجرای آن، هر دو طرف مکلف به انجام تعهدات قرارداد هستند.
  4. تنظیم قرارداد پشتیبانی وبسایت باید به طور کامل مطابق با قواعد دستوری قانون کار باشد.

چه آیتم هایی معمولا در قرارداد پشتیبانی سایت ذکر می گردد؟

چه مواردی در قرارداد پشتیبانی سایت ذکر می‌شود؟

مشخصات طرفین در قرارداد پشتیبانی وبسایت

که شامل مشخصات فردی و هویتی و اطلاعات محل زندگی و… می باشد

اطلاعات تکمیلی موضوع کلی قرارداد (پشتیبانی و مشاوره وردپرس برای سایت)

این اطلاعات شامل موارد ذیل است:

  • اقدام به موقع برای رفع نمودن خطاهای گوگل وبمستر یا همان گوگل سرچ کنسول
  • نصب و فعال سازی افزونه های مورد نیاز
  • بهینه سازی پلاگین ها، بروزرسانی هسته وردپرس، آپدیت کردن قالب و افزونه‌ها
  • توجه به حفظ امنیت سایت
  • اختصاص زمان کافی به بهبود سرعت سایت
  • اقدام به موقع برای رفع خطاهای رایج وردپرس
  • رسیدگی به بهینه سازی سرعت سایت

مدت قرارداد قرارداد پشتیبانی وبسایت

مدت قرارداد قرارداد پشتیبانی وبسایت

قرارداد از چه زمان شروع و تا چه تاریخی ادامه دارد.

مبلغ قرارداد

مبلغ تعیین شده برای مجری قرارداد پشتیبانی وبسایت چقدر است.

نحوه پرداخت

مبلغ به چه صورت به مجری پرداخت می‌شود.

تعهدات کارفرما

تعهدات کارفرما

کارفرما بایستی متعهد شود همکاریهای لازم را جهت پیشبرد انجام مراحل قرارداد با پشتیبان سایت داشته باشد. همچنین تمامی وظایف خود از جمله پرداخت مبلغ و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار مجری قرار دهد.

تعهدات مجری

مجری بایستی متعهد شود تمامی موارد در موضوع قرارداد پشتیبانی وبسایت را به طور کامل انجام دهد. همچنین کلیه وظایف خود از جمله مشاوره سایت و سئو، شرکت در جلسات درخواستی، ارسال پیشنهادات قبل از پیاده سازی و گرفتن تائید از کارفرما را انجام دهد. همچنین گزارشات لازم را در مورد انجام کار و دسترسی هایی در صورت لزوم در اختیار کارفرما قرار دهد.

پروتکل های ارتباطی

درخواستهای کارفرما از طریق واتساپ و تلفن مستقیم انجام می‌گیرد. کلیه مکاتبات رسمی از طریق ایمیل و اپ های ارتباطی انجام می‌شود. جلسات احتمالی به صورت حضوری یا آنلاین (طبق درخواست کارفرما) خواهد بود.

فسخ قرارداد پشتیبانی سایت

فسخ قرارداد پشتیبانی سایت

در صورت نقض مقررات اصول اخلاق تجاری و یا قوانین حاکم به‌طورکلی از سوی طرفین و با اعلام اثر فوری از زمان اعلان فسخ با توافق طرفین بر فسخ قرارداد ظرف مهلت یک هفته از تاریخ توافق و به‌صورت کتبی و ارسال ایمیل خواهد بود.

نشانی قراردادی و ابلاغ

نشانی مندرج در قرارداد نشانی قانونی و قراردادی طرفین تلقی می‌گردد. در صورت هرگونه تغییر مکلف به اعلام مراتب می‌باشند. در غیر این صورت مکاتبات در رابطه با این قرارداد پشتیبانی وبسایت ابلاغ شده تلقی می‌گردد.

جزییات قرارداد پشتیبانی سایت

جزییات قرارداد پشتیبانی سایت

جزییات اجرایی قرارداد مانند جزییات هزینه بر اساس درخواست یا توافق طرفین، می‌تواند به‌عنوان الحاقیه به قرارداد پشتیبانی وبسایت اضافه شود.

امضاء کارفرما و پشتیبان قرداد وبسایت

 

جزییات قرارداد پشتیبانی سایت

جبران خسارت ها و مسئولیت قانونی

اگر بر اثر سهل انگاری مجری خساراتی به کارفرما وارد شد باید آن را جبران کند اما این جبران مستلزم این است که موارد آن دقیقا در قرارداد قید شده باشد.

مرجع حل اختلاف در قرارداد پشتیبانی وبسایت کیست؟

در زمان بروز اختلاف پیرامون نمونه قرارداد پشتیبانی وب سایت ، طرفین می‌توانند با استفاده از روش‌های مسالمت آمیز و صلح و سازش، اختلاف پیش آمده را حل کنند. در غیر این صورت لازم است که به مراجع حل اختلاف مراجعه کنند. اگر رابطه همکاری میان طرفین به صورت پیمانی باشد، باید به شورای حل اختلاف بروند و اگر رابطه استخدامی داشته باشند، می‌توانند به اداره کار محل مراجعه کنند.

سخن آخر

مهمترین نکته درهر قراردادی شفاف بودن انتظارت و خواسته های طرفین است. این نکته در قراردادهای فنی به خصوص قرارداد پشتیبانی سایت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

همانطور که می‌دانید هر وبسایت که ساخته می‌شود نیازمند پشتیبانی و نگهداری دائمی می‌باشد. در غیر این صورت در کمترین زمان کارایی خود را از دست داده و عملاً بلا استفاده می‌شود. چراکه وبسایت ها نیازمند این هستند که از نظر محتوایی و فنی بروزسانی شوند.

علاوه بر آن نیازمندی‌های افراد روزانه در حال تغییر است. کسب و کارها سعی بر این دارند که برای افزایش درآمد، رونق کسب و کار خود، موضوع برندینگ و محبوبیت و خدمت رسانی هرچه سریع‌تر و راحت‌تر به مخاطبانشان کسب و کارشان را به روز رسانی کنند. برای انجام کلیه مواردی که گفته شد و موارد دیگری از جمله امنیت وبسایت و سرعت سایت و … صاحبان کسب و کارها بایستی با یک تیم دیجیتال مارکتینگ که خدمات پشتیبانی سایت را ارائه می‌دهند قرارداد پشتیبانی وبسایت را تهیه و تنظیم می‌کنند.

توجه داشته باشید ممکن است به دلیل عدم وجود تجربه‌ی کافی از طرف تیم های دیجیتال مارکتینگ تازه کار، سوء برداشت‌های زیادی در حین انجام پروژه ها رخ دهد. این موارد باعث می‌شود دو طرف نتوانند همکاری خود را ادامه دهند و یا یکی از طرفین متضرر شود؛ بنابراین تهیه و تنظیم یک قرارداد پشتیبانی وبسایت کامل و جامع می‌تواند از چنین پیشامدهایی جلوگیری کند.
آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر با فراهم کردن مجموعه‌ای از نمونه قراردادهای سایت، همواره سعی داشته تمامی نیازهای قانونی و قراردادی شما را برطرف نماید. همچنین شما را در مسیر رسیدن به کسب و کار آنلاین موفق یاری دهد.

star-rate
در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات و نظرات شما هستیم
اولین امتیاز رو ثبت کنید
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *