اگر به صورت همزمان صاحب چندین وب سایت وردپرسی هستید، خوش به حالتان! چون داشتن یک سایت هم تاثیر زیادی روی رشد یک کسب و کار دارد، دیگر چه برسد به داشتن چند سایت! اما وقتی سایتهای زیادی داشته باشید، یک چالش مهم نیز دارید و آن چالش”مدیریت” کردن این سایتهاست. مدیریت کردن این سایتها درست مانند این است که بخواهید چندین مجموعه را به صورت همزمان بچرخانید و همه امور را انجام دهید، آن هم دست تنها!
اما نگران نباشید، چون وردپرس این امکان را فراهم کرده است که با اتصال چندین سایت به یکدیگر مدیریت آنها برایتان سادهتر شود. مای کاستومر در ادامه نحوه اتصال چند سایت وردپرس را بررسی کرده و ابزارهایی کاربردی را برای انجام این کار معرفی میکند. همچنین خوب است بدانید که مای کاستومر با ارائه خدمات پشتیبانی سایت ، به شما کمک میکند تا عملکرد وبسایتتان بهینه و بدون مشکل باشد. تیم ما با تجربه و متخصص در حوزههای مختلف، به رفع مشکلات فنی و پاسخگویی به نیازهای شما میپردازد. هدف ما افزایش رضایت مشتریان و حفظ کیفیت خدمات آنلاین شما است.
چرا باید چند سایت وردپرسی را به یکدیگر متصل کنیم؟
واضح است، چون مدیریت چند سایت مختلف، به هیچ عنوان کار سادهای نیست. مثلا درست لحظهای که در حال ویرایش تصاویر یک سایت هستید، مقالات سایت دیگر نیاز به بروز رسانی دارند، یا اینکه سایت بعدی دچار مشکل فنی میشود و باید مرتبا به همه آنها رسیدگی کنید. خلاصه یک پایتان در این سایت است و یک پایتان در آن سایت!
اما با اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر، میتوانید وضعیت همه آنها را در یک صفحه پیشخوان مشاهده کنید و همه سایتها را به صورت یکجا مدیریت کنید. در نتیجه اینگونه دیگر دغدغه مدیریت سایتها را نخواهید داشت و زمان و انرژی کمتری برای این کار صرف خواهید کرد.
5 ابزار ساده و سریع برای اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر!
شاید تا کنون تصورتان بر این بود که برای متصل کردن چند سایت به یکدیگر، باید هفت خوان رستم را طی کنید! اما بر خلاف تصورتان انجام این کار بسیار سادهتر از چیزی است که فکر میکنید و با استفاده از ۵ ابزار زیر میتوانید همه سایتهای وردپرسیاتان را به یکدیگر وصل کنید:
استفاده از افزونه Uncanny
وردپرس هزار و یک افزونه مختلف دارد. حال برخی افزونههای وردپرس میتوانند سایتهای شما را به یکدیگر متصل کنند. مثلا افزونهای مثل Uncanny Automator برای این کار طراحی شده است. برای استفاده از آن نیز تنها کافیست به بخش افزودن افزونه بروید و این افزونه را به همه سایتهایتان اضافه کنید. سپس وارد قسمت تنظیمات افزونه شوید و به آن مجوز گردش در همه سایتهایتان را بدهید. در این صورت میتوانید در یک صفحه پیشخوان تمام سایتهایتان را در کنار هم داشته باشید و به راحتی آنها را مدیریت کنید.
استفاده از برنامه InfiniteWP
برای اتصال چند سایت وردپرس، InfiniteWP نیز ابزار فوق العادهای است. این برنامه به دو شکل رایگان و پولی در دسترس است، اما پیشنهاد ما این است که برای مدیریت حرفهای سایتها، حتما نسخه غیر رایگان آن را تهیه کنید. برای استفاده از آن نیز تنها کافیست وارد برنامه شوید و دامنه تمام سایتهایتان را در آن ثبت کنید. به این ترتیب پیشخوان همه سایتها درون برنامه نمایش داده میشوند. راستی، ما افزونه InfiniteWP هم داریم، پس اگر کار کردن با برنامه برایتان مشکل است، از افزونه آن کمک بگیرید.
استفاده از لینک ها
شما میتوانید سایتهایتان را روی یک دامنه تنظیم کنید. اینگونه وقتی روی لینک دامنه کلیک کنید، همه سایتهایتان در یک پیشخوان قرار میگیرند.
کمک گرفتن از Commander CMS
و دیگر ابزاری که به شما در مدیریت و اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر کمک میکند نیز، Commander است. این برنامه رایگان نیست، اما امکانات فوق العادهای دارد. به همین دلیل با نصب آن و ثبت دامنه سایتهایتان، میتوانید بدون هیچ چالشی آنها را مدیریت کنید. البته کار با این برنامه ممکن است در نگاه اول کمی دشوار به نظر برسد، اما در پشتیبانی از سایتهایتان عملکرد فوق العادهای دارد.
افزودن افزونه ManageWP
افزونه ManageWP جز بهترین افزونههای مدیریت سایت است، که معمولا در نسخههای رایگان ارائه میشود. برای استفاده از آن نیز باید ManageWP را مانند هر افزونه دیگری به سایتهایتان اضافه کنید. حال این ابزار قابلیتهای بسیار هوشمندانهای دارد، مثلا میتواند به زمانی که برای مدیریت سایتهایتان اختصاص میدهید نظارت کند، یا عملکرد مدیریتیاتان را مورد آنالیز قرار دهد. حتی میتوانید از این افزونه برای بهبود رتبه سئوی تمام وبسایتهایتان نیز کمک بگیرید.
افزون بر روشهای فوق، جا دارد اشاره کنیم که آکادمی مای کاستومر با ارائه پکیج جامع و ارزان، آموزش طراحی سایت با المنتور را در اختیار علاقهمندان قرار داده است. این دوره آموزشی شامل ویدئوهای آموزشی، پروژههای عملی و منابع متنوع برای تسهیل یادگیری است. با یادگیری المنتور، کاربران قادر خواهند بود تا وبسایتهای حرفهای و زیبا طراحی کنند بدون نیاز به دانش برنامهنویسی پیشرفته!
کدام ابزار را انتخاب کنیم؟ کدام بهتر است؟
۵ ابزار اتصال چند سایت وردپرس را معرفی کردیم، حال علاوه بر این ۵ ابزار، ابزارهای متعدد دیگری نیز برای این کار وجود دارند. اما وجود این همه ابزار مدیریتی میتواند انتخاب را برای یک وب مستر دشوار کند و این سوال مطرح شود که کدام یک از این ابزارها بهترین است؟ این کاملا بستگی به تعداد سایتهایتان، وضعیت آنها، مشکلاتشان و … دارد. مثلا ممکن است فردی صاحب دو الی سه سایت وردپرسی ساده و بدون مشکل باشد و فقط بخواهد با ابزارهای مدیریتی بر آنها نظارت کند. این فرد میتواند از سادهترین و در دسترسترین ابزارها نیز استفاده کند.
اما یک شرکت طراحی سایت چطور؟ شرکتی که باید سایت ۱۰ ها مشتری را مدیریت کند باید کدام ابزار را انتخاب کند؟ خوب، قطعا در این صورت نیاز است که از ابزارهای حرفهای کمک گرفت. چون ابزارهای رایگان و معمولی، نمیتوانند نیازهای یک شرکت بزرگ را برطرف کنند و قابلیتهای لازم را دارا نیستند. در نتیجه برای انتخاب بهترین و کارآمدترین ابزار، فقط و فقط به نیازها و شرایط سایتهایتان توجه کنید.
اتصال سایتهای وردپرس به یکدیگر میتواند تأثیر مثبتی بر سئو داشته باشد اگر به درستی انجام شود. با ایجاد لینکهای داخلی میان سایتها و اشتراکگذاری محتوا، شما میتوانید ترافیک بیشتری را به سمت سایتها هدایت کنید. همچنین، اگر سایتهای شما به خوبی مرتبط باشند، میتواند به بهبود اعتبار دامنه و موقعیت در نتایج جستجو کمک کند. با این حال، باید از ایجاد لینکهای بیکیفیت یا غیرمجاز پرهیز کنید، زیرا این کار میتواند تأثیر منفی بر سئو داشته باشد.
بله، در یک شبکه چندسایت وردپرس (Multisite)، شما میتوانید از دامینهای مختلف برای هر سایت استفاده کنید. برای این کار، باید ویژگی “Domain Mapping” را فعال کنید. این کار به شما این امکان را میدهد که هر سایت در شبکه شما یک دامین مختص به خود داشته باشد. برای فعال کردن Domain Mapping، میتوانید از افزونههای مربوطه استفاده کنید که مراحل تعیین دامین مستقل برای سایتها را سادهتر میکنند.
بله، شما میتوانید از افزونههای مختلفی برای اتصال سایتهای وردپرس به یکدیگر استفاده کنید. این افزونهها به شما اجازه میدهند تا از یک سایت به دادههای سایت دیگر دسترسی پیدا کنید و مواردی مانند پستها و نظرات را مدیریت کنی