اتصال سایت به گوگل کنسول در چند مرحله ساده

اتصال سایت به گوگل کنسول در چند مرحله ساده
اتصال سایت به گوگل کنسول
برای دیدن فهرست مطالب کلیک کنید
4/5 - (9 امتیاز)

اتصال سایت به گوگل کنسول (Connecting the site to Google Console) یکی از موضوعات مهم در دنیای سئو و تولید محتوای متنی است. کنسول گوگل اطلاعات فوق العاده‌ای در مورد نحوه عملکرد سایت در اختیار شما قرار می‌دهد.

ابزار رایگان Google Search Console ابزارهای زیادی را برای نحوه عملکرد سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. این ابزارها به شما نشان می‌دهد که سایت شما چگونه کار می‌کند. همچنین کاربران سایت شما را در نتایج جستجو چگونه می‌بینند. همین طور از طریق این ابزار اطلاعاتی در مورد کلمات کلیدی و پرسش و پاسخ که باعث ترافیک می‌شوند ، دریافت خواهید کرد. به‌طور کلی کنسول گوگل کاربردهای زیادی برای افزایش رتبه سایت در گوگل دارد. پس بسیار مهم است که در مورد اتصال سایت به گوگل کنسول بدانید.

در ادامه برای شما مراحل اتصال سایت به گوگل کنسول را خواهیم گفت.

گوگل سرچ کنسول چیست؟

سرچ کنسول توسط شرکت گوگل معرفی شده است. با کمک این سرویس، می‌توانید به اطلاعاتی دست پیدا کنید که اغلب سرویس‌های دیگر این اطلاعات را در اختیار شما قرار نمی‌دهد. زمانی که فرد تصمیم به ساخت و راه اندازی یک وبسایت می‌گیرد، ابتدا باید سایت خود را در کنسول گوگل ثبت کند.

 از سرچ کنسول گوگل می توان برای اپلیکیشن‌ها نیز استفاده کرد. توسعه دهندگان وب یا اپلیکیشن می‌توانند از اطلاعات موجود در  سرچ کنسول گوگل استفاده کنند. با استفاده از سرچ کنسول، شما می‎‌توانید مجموعه‌ای از اطلاعات دقیق درباره وبسایت خود را بدست آوردید و نوع نگاه موتور جستجو به سایت خود را بفهمید.

 علاوه بر آن با اتصال سایت به گوگل کنسول می‌توانید به بررسی خطاهای سایت، لینک‌های داخلی و خارجی، تایید ایندکس سایت و موارد دیگر بپردازید. از داده‌های این نرم افزار می‌توان به نوع نگاه کاربر هنگام استفاده از وب سایت پی برد. بنابراین شما می‌توانید رفتار کاربر وب سایت را به شکل دقیق بررسی کنید.

 برای مثال می‌توانید متوجه شوید که با جستجو کدام کلمه‌های کلیدی در گوگل سایت شما را پیدا کردند. همچنین رتبه سایت را در نتایج جستجوی کلمه کلیدی بدست می‌آورید.

کاربردهای اتصال سرچ کنسول

5 کاربرد اتصال سایت به گوگل کنسول

دسترسی به آمار دقیق

با استفاده از این سرویس می‌توانید آمار دقیق و مطمئنی از سایت‌تان داشته باشید و همین‌طور از تعداد بازدیدکنندگان مطلع شوید و آن را بررسی کنید و از این رو به رتبه سایت‌تان کمک کنید.

تشخیص صفحات محبوب سایت

از دیگر کاربردهای اتصال سرچ کنسول، شناسایی صفحاتی است که از طریق آن کاربران جذب می‌شوند و می‌توانید به فروش بهتری برسید.

بررسی موقعیت مکانی بازدیدکنندگان سایت

 با استفاده از آن می‌توانید موقعیت مکانی بازدیدکنندگان را طبق شهر آنها پیدا و بررسی کنید و با پیدا کردن آنها فروش محصولات سایت‌تان را افزایش دهید.

تعریف نقشه سایت به گوگل

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های گوگل نقشه آن است که با وجود آن موتورهای گوگل به صورت مستقیم می‌توانند سایت‌تان را بررسی کنند و به افزایش رتبه سایت در گوگل کمک کنند. همچنین با استفاده از نقشه می‌توانید مشخص کنید که چه قسمت‌هایی توسط موتورهای جستجو بررسی و کدامیک از آنها بررسی نشوند.

نمایش آنالیز بک لینک‌ها

با استفاده از گوگل کنسول می‌توانید به راحتی بک لینک‌ها را مشاهده و بررسی کنید و در نهایت با تولید محتوای متنی به افزایش سئو و افزایش رتبه سایت در گوگل کمک کنید.

مزیت‌ های اتصال سایت به گوگل کنسول

با اتصال سایت به گوگل کنسول می‌توانید بفهمید که ترافیک سایت‌تان در چه حد است همین‌طور کلیدواژه‌های واقعی را بشناسید و در نهایت به رتبه سایت در گوگل کمک کنید.

  • سرچ کنسول  هنگام طراحی سایت به شما کمک می‌کند صفحاتی که دارای ترافیک زیادی است را به آسانی شناسایی کرده و رتبه سایت‌تان را افزایش دهید.
  • این سرویس امکان شناسایی نرخ کلیک در بعضی از صفحات را تشخیص می‌دهد و همچنین می‌تواند نرخ CRT را بررسی و کنترل کند.
  • با بررسی تغییرات سایت در انواع سیستم‌عامل‌ها می‌توانید عملکرد آن را بسنجید و همین‌طور میانگین موقعیت سایت را مشاهده کنید.
  • با استفاده از آن می‌توانید به دلایل بازدید زیاد هر سایت به پی ببرید و ایندکس نشدن برخی از سایت‌ها را متوجه شوید.
  • این سرویس به شما کمک می‌کند تا بفهمید کدام URL دارای بک لینک بیشتری است و بیشترین لینک‌های ورودی و خروجی را دارا است.
  • با استفاده از اتصال گوگل کنسول، می‌توانید مشکل خطای AMP را برطرف کرده و همین‌طور مشکلات مربوط به باز شدن سایت در گوشی همراه را بررسی کنید.
  • در نهایت با استفاده از این ابزار می‌فهمید که موتورهای جستجوی گوگل چگونه به سایت شما نگاه می‌کنند و URLهای سایت‌تان را بررسی می‌کنند.
مراحل اتصال سایت به گوگل کنسول

مراحل اتصال سایت به گوگل کنسول

اگر تا به اکنون در گوگل سرچ کنسول ثبت نام نکرده‌اید ، همین الان برای این کار اقدام کنید. زیرا برای اتصال سایت به گوگل کنسول باید در گوگل حساب کاربری داشته باشید. در ادامه مراحل ثبت سایت به کنسول گوگل را که معمولا توسط متخصصان سئو در آژانس دیجیتال مارکتینگ  انجام می پذیرد برای شما شرح خواهیم داد.

  1. ابتدا در گوگل ثبت نام کنید و برای خود یک حساب باز کنید.
  2. وارد حساب گوگل خود شوید و مطمئن شوید حتماً از حساب تجاری خود استفاده می‌کنید.
  3. به گوگل وبمستر تولز (Google Webmaster Tools) بروید.
  4. روی «افزودن دارایی» کلیک کنید.
  5. از منوی کشویی روی “وب سایت” انتخاب کنید و URL سایت خود را وارد کنید. مطمئن شوید که URL را به‌درستی وارد کرده‌اید.
  6. روی «ادامه» کلیک کنید.
  7. مالکیت وب‌سایت خود را تایید کنید. از طریق آپلود فایل HTML، ارائه‌دهنده نام دامنه، برچسب HTML، کد رهگیری GA یا قطعه کانتینر GTM می‌توانید مالکیت وب سایت خود را انتخاب کنید.
  8. اگر سایت شما از هر دو http:// و https:// پشتیبانی می‌کند، هر دو را به‌عنوان سایت جداگانه اضافه کنید. همچنین باید هر دامنه را اضافه کنید (به‌عنوان مثال، com، blog.hubspot.com، و www.hubspot.com).

Google به محض اینکه آن را به GSC یا همان گوگل سرچ کنسل متصل کرد ، داده‌های شما را ردیابی می‌کند. حتی قبل از اینکه تایید شود که مالک سایت هستید.

بررسی سایت خود در GSC

شما می‌توانید از طریق گوگل سرچ کنسول به اطلاعات محرمانه در مورد عملکرد یک سایت دست پیدا کنید. اما ابتدا باید تایید کنید که مالک آن سایت هستید. بعد از تاییدیه شما می‌توانید کنترل یک ویژگی خاص را داشته باشید. همچنین، توجه داشته باشید که تنها افزودن وب‌سایت خود به GSC باعث ارتقا رتبه در گوگل نمی‌شود.. اما می‌توانید از داده‌های GSC برای استراتژی ارتقا رتبه‌بندی سایت خود استفاده کنید.

روش‌های تایید GSC

شما برای اتصال سایت به گوگل کنسول باید مالکیت سایت خود را تایید کنید. در ادامه به معرفی روش‌های تایید GSC می‌پردازیم.

  1. آپلود فایل HTML: یک فایل HTML در وب سایت خود آپلود کنید.
  2. ارائه دهنده نام دامنه: وارد ثبت کننده دامنه خود (مانند GoDaddy، eNom یا com) شوید و سایت خود را از GSC تایید کنید. همچنین می‌توانید یک رکورد DNS TXT یا CNAME را اضافه کنید.
  3. تگ HTML: یک تگ متا <meta> را به بخش <HEAD> کد HTML یک صفحه خاص اضافه کنید.
  4. کد رهگیری Google Analytics: کد رهگیری گوگل آنالیتیکس یا همان GA سایت خود را کپی کنید.
  5. کد قطعه کانتینر Google Tag Manager: کد قطعه کانتینر GTM سایت خود را کپی کنید.

هرکدام از روش‌های تایید را طی کنید ، سایت‌های شما توسط گوگل به‌صورت خودکار تایید می‌شوند.

نسخه‌های URL یا دامنه WWW

hubspot.com و www.hubspot.com یک دامنه هستند. هر کدام از این دامنه‌ها یک سرور متفاوت را نشان می‌دهد. این URL ها شباهت بسیاری به یکدیگر دارند، اما از نظر فنی، آنها دو دامنه متفاوت هستند. بنابراین اگر “hubspot.com” را در نوار مرورگر خود تایپ کنید، در نتیجه جستجو “www.hubspot.com” نشان داده می‌شود.

HubSpot “www.hubspot.com” را به‌عنوان دامنه خود انتخاب کرده است. این بدان معناست که ما به گوگل گفته‌ایم که می‌خواهیم همه URL‌های ما در جستجو به‌عنوان «www.hubspot.com/……» نمایش داده شوند. اگر به GSC نگویید کدام دامنه را ترجیح می‌دهید، گوگل ممکن است نسخه‌های www و غیرwww دامنه شما را جداگانه در نظر بگیرد. در این صورت همه آن بازدیدهای صفحه، بک لینک‌ها و تعامل را به دو بخش تقسیم می‌کند.

کاربران و مالکان GSC

دو نوع نقش در گوگل سرچ کنسول وجود دارد. این دو نقش عبارتند از:

  1. مالک: مالک کنترل کاملی بر تمام داده‌های خود در GSC دارد. آنها می‌توانند کاربران دیگر را اضافه و حذف کنند. همچنین تنظیمات را تغییر دهند ، همه داده‌ها را ببینند و به هر ابزاری دسترسی داشته باشند.
  2. کاربر: یک کاربر می‌تواند همه داده‌ها را ببیند و اقداماتی انجام دهد. اما یک کاربر نمی‌تواند کاربران جدیدی اضافه یا حذف کند.

هنگام انتخاب مالک بسیار دقت کنید زیرا او تمام مجوزها را دارا است. به هیج عنوان مالکیت کامل به همه اعضای گروه ندهید. سعی کنید به اعضای تیم خود به همان اندازه که نیاز دارند اختیار بدهید. زیرا نتیجه ممکن است فاجعه بار باشد. به‌عنوان مثال، در HubSpot، مدیر فنی سئوی ما، ویکتور پان، مالک تایید شده است. من یک استراتژیست محتوای سئو هستم. به این معنی که بشدت از GSC استفاده می‌کنم اما نیازی به تغییر تنظیمات ندارم بنابراین من یک مالک تفویض شده هستم. اما اعضای تیم وبلاگ نویسی ما که از GSC برای تجزیه و تحلیل عملکرد وبلاگ استفاده می‌کنند، کاربران کامل هستند. در این زمینه از مشاوره راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی استفاده کنید.

اتصال گوکل کنسول به گوگل آنالیتیکس

اتصال گوکل کنسول به گوگل آنالیتیکس

اتصال این سرویس به گوگل آنالیتیکس تنها به شما کمک می‌کند تا اطلاعات دقیق‌تری درباره سایت خود بدست آورید و هیچ تاثیری روی سئو سایت شما ندارد. همین‌طور این قسمت باعث می‌شود که ابزار گوگل آنالیز بتوانند جستجوی دقیق‌تری روی ترافیک ورودی خود از سمت گوگل داشته باشند و هیچ ارتباطی به ترافیک سایت‌تان ندارد. اگر فکر می‌کنید که اتصال سرچ کنسول به گوگل آنالیتیکس باعت از بین رفتن اطلاعات می‌شود سخت در اشتباهید زیرا فقط اطلاعات قسمت گوگل سرچ کنسول را به گوگل آنالیتیکس ارسال می‌کند تا تحلیل بهتری روی ترافیک ورودی سایت‌تان داشته باشید و در به رتبه سایت‌تان کمک می‌کند.

اتصال سایت به گوگل (Connecting the site to Google) یکی از اقداماتی که می‌توانید برای افزایش رتبه سایت در گوگل انجام دهید اتصال سایت به گوگل است. قبل از هر چیزی شما باید صفحات سایت‌تان را در گوگل ایندکس کنید تا جذب بازدید کنندگان بالا برود همین‌طور برای یک سایت تازه تاسیس توجه گوگل و موتورهای جستجو بسیار نیاز است. در این مقاله قصد داریم یک مسیر استاندارد برای ثبت سایت در گوگل به شما معرفی کنیم.  با آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر همراه باشید.

اتصال سایت به گوگل چه کاربردی دارد؟

اول از همه بهتر است بدانید که اتصال سایت به گوگل کار اجباری نیست ولی اگر که آن را انجام دهید تاثیر بیشتری در افزایش رتبه سایت در گوگل خواهد داشت. لذا تنها کافیست که با ایندکس کردن صفحات سایت خود سئو سایت را بالا ببرید و با تولید محتوای متنی بیشتر به سایت‌تان کمک کنید. در نهایت هر چه که ایندکس کردن یا اتصال سایت گوگل بیشتر باشد، بازدید افراد به سایت شما نیز بیشتر می‌شود و در نهایت رتبه سایت شما افزایش می‌یابد. زمانی که فردی تصمیم به راه اندازی یک وب سایت می گیرد، باید در مراحل ابتدایی اقدام به ثبت سایت در گوگل نماید. برای اینکار نیاز به ابزارهایی دارید که بتوانید با کمک آنها سایت‌تان را به گوگل متصل کرده و رتبه سایت را بالا ببرید.

مراحل ثبت سایت در گوگل

برای ثبت سایت در گوگل راه‌هایی وجود دارد که به شما در افزایش رتبه سایت در گوگل کمک می‌کند. در ادامه چندین مورد از آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.

 ثبت کردن سایت در گوگل با وردپرس

در اولین مرحله شما باید ابتدا سایت تان نصب کرده و سپس وارد پنل مدیریتی شوید و در نهایت با رفتن به بخش تنظیمات غیر فعال بودن گزینه نمایش موتورهای جستجو مطمئن شوید.

نصب افزونه Yoast SEO

شما با نصب این قسمت در سایت وردپرسی سایت‌تان کمک می‌کنید که پس از فعال‌سازی افزونه، منو جدیدی به نام سئو در پیشخوان وردپرس نشان داده شوید. برای شروع ابتدا کافیست یک حساب گوگل داشته باشید و با آن حساب گوگل وارد این برنامه‌ها شوید.

ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

روش دیگری که برای اتصال سایت به گوگل وجود دارد استفاده از سرچ کنسول است برای استفاده از آن باید ابتدا در Google Tag Manager حساب داشته باشید و سطح دسترسی شما حتما به صورت مدیریتی باشد. در صورتیکه این شرایط برای شما فراهم است این گزینه را انتخاب کرده و سپس روی دکمه verify کلیک کنید. ثبت سایت در گوگل با استفاده از متد URL Prefix

ثبت سایت در گوگل با استفاده از متد URL Prefix

این سایت امکان استفاده از سیستم وبلاگ یا سایت‌ساز را به شما می‌دهد و به شما اجازه می‌دهد که DNS دامنه را تغییر دهید. همچنین این متد به شما اجازه می‌دهد مالکیت خودتان را برای یک آدرس مشخص از یک سایت بفرستید و آن را تایید کنید و در نهایت می‌توانید با این کار به همه اطلاعات آن دامنه دسترسی داشته باشید. یکی از مشکلات سیستم‌های وبلاگ دهی با هدف تولید محتوای متنی وغیره این است که به عنوان مدیر آن به DNS دامنه دسترسی نخواهید داشت. در نتیجه برای تأیید هویت شدن به عنوان مدیر و مالک سایت و همچنین اضافه کردن سایت به گوگل از طریق ثبت یک URL مشخص نمایید. روشURL Prefix به شما این امکان را می‌دهد که آدرس یک فولدر یا یک زیر دامنه در سایت را تاییر کنید. در این صورت به تمام اطلاعات دامنه مورد نظر دسترسی ندارید و تنها مدیریت آن آدرس‌ها را بر عهده می‌گیرید. برای استفاده از این روش ابتدا لازم است آدرس سایت را به همان صورت که در دسترس کاربران است وارد نمایید. مانند  https://mycustomer.ir برای تأیید هویت از چندین روش می‌توانید استفاده کنید که دو مورد از آن را برای شما معرفی کرده‌ایم.

۱ – آپلود HTML File در ریشه اصلی host

بهترین روش تأیید هویت از طرق ثبت آدرس، استفاده از فایل HTML است. در این متد، یک فایل بر اساس آدرس جیمیل اختصاصی‌تان ایجاد می‌شود و می‌تکانید آن را دانلود نمایید. پس از دریافت این فایل، آن را در ریشه اصلی host خود آپلود کنید. پس از آن می‌توانید verify را انتخاب کنید و سایت خود را در گوگل ثبت کنید.

۲- استفاده از گوگل آنالیتیکس برای معرفی سایت به گوگل

یکی دیگر از روش‌های ثبت سایت در گوگل، استفاده از Google Analytics است. اگر اکانت انالیتیکس خود را با آدرس جیمیل مشخص ساخته باشید، می‌توانید به راحتی از طریق آن هویت خودتان را تأیید کنید. تنها کافی است پس از کلیک گزینه Google Analytics در سایت، دکمه Verify را فشار دهید و تأیید هویت شوید. ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر این خدمت را به شما ارائه می دهیم

استفاده از گوگل آنالیتیکس

یکی از روش‌هایی که برای ثبت سایت در گوگل وجود دارد استفاده از گوگل آنالیتکس است شما باید گزینه Google analytics را انتخاب کرده و سپس روی دکمه verify کلیک کنید. کار کردن با این برنامه بسیار راحت است و تنها باید شما قبلاً در گوگل آنالیتیکس ثبت‌نام کرده باشید و در صورتی که ثبت‌نام نکرده‌اید می‌توانید راه‌های دیگری را امتحان کنید. داشبورد گوگل آنالیتیکس

ثبت سایت با روش Domain Property

هنگامی که این روش را انتخاب می‌کنید یک DNS Record در دسترس شما قرار داده خواهد شد که لازم است در تنظیمات DNS دامنه‌تان وارد کنید. با تأیید دامنه همه آدرس‌ها، فولدر‌ها و زیر دامنه‌های آن به نام شما به عنوان مدیر سایت ثبت می‌شود. در نتیجه می‌توانید آن‌ها را مدیریت کنید. سح دسترسی بالای شما به دامنه سایت به معنای این است که شما مدیر سایت هستید و گوگل هویت شما را به عنوان مالک آن تأیید خواهد کرد. توجه کنید که ممکن است ۲۴ ساعت زمان ببرد تا بتوانید تنظیمات DNS را تغییر بدهید و verify کنید. در صورت حذف رکورد، دسترسی شما به سایت دچار محدودیت خواهد شد.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به‌طور کامل مراحل اتصال سایت به گوگل کنسول را شرح دهیم. علاوه بر این سایر روش های معرفی سایت به گوگل را بررسی کردیم. شما می‌توانید سوالات خود در این زمینه را زیر همین مطلب درج کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ دهیم. با توجه به اینکه مای کاستومر یک آژانس دیجیتال مارکتینگ است و در حوزه سئو و طراحی سایت فعالیت دارد، خدمات کارآمدی در جهت رشد و پیشرفت شما در کسب و کار‌های آنلاین ارائه می‌دهد. بنابراین می‌توانید برای راه‌اندازی اصولی سایت، ثبت سایت، تولید محتوا و به عبارتی بازاریابی محتوایی از خدمات گوناگون ما بهره‌مند شوید. همچنین این امکان را در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم تا در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی در این حوزه با آقای معراج معمارنسب، جلسه مشاوره رایگان داشته باشید.
سوالات متداول
چرا همه باید از سرچ کنسول گوگل استفاده کنند؟

موفقیت در سئو بدون آنالیز روزانه‌ی سایت غیر ممکن است. برای آنالیز سایت چه ابزاری بهتر است سرچ کنسول؟ هر تغییر و فعالیتی که روی سایت انجام می‌دهید با ابزار سرچ کنسول قابل پیگیری و بررسی است. همچنین می‌توانید مشکلات و باگ‌های سایت را پیدا کنید. پس باید گفت گوگل سرج کنسول دست راست متخصصان سئو است!

تفاوت گوگل آنالیتیکس با سرچ کنسول چیست؟

گوگل آنالیتیکس رفتار و تعامل کاربر را پس از ورود به سایت آنالیز می‌کند و سرچ کنسول قبل از ورود. همچنین تمرکز گوگل سرچ کنسول روی سئو است؛ ولی گوگل آنالیتیکس ابزاری برای همه‌ٔ بخش‌های دیجیتال مارکتینگ است.

چقدر زمان می‌برد تا بتوانیم گزارش‌های سایت را از طریق ابزار سرچ کنسول ببینیم؟

ممکن است در چند هفته‌ی اول یا حتی چند ماه اول، گزارش‌ها و داده‌‌ای در سرچ کنسول نبینید؛ تعجب نکنید! باید صبر کنید تا گوگل به شما اعتماد کند و محتواهای سایت شما ایندکس شوند.

مقالات پیشنهادی
star-rate
در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات و نظرات شما هستیم
4/5 - (9 امتیاز)
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چی هستی؟

برای مشاهده دوره به سبد خرید مراجعه نمایید.