۱۰ تا از مهمترین نکات طراحی سایت که حتما باید بدانید!

10 تا از مهمترین نکات طراحی سایت که حتما باید بدانید!
نکات طراحی سایت
برای دیدن فهرست مطالب کلیک کنید
اولین امتیاز رو ثبت کنید

توجه به نکات طراحی سایت (Web design tips) سایت برای هر کسب و کاری که سعی در موفقیت آنلاین دارد مهم است، اما اگر وب سایتی شانسی برای رتبه بندی جستجوی خوب نداشته باشد، افراد بسیار کمی ممکن است آن را ببینند. برای جلوگیری از داشتن وب سایتی که مناسب موتورهای جستجو نیست، فقط باید برخی از اصول اولیه سئو و شیوه های خوب توسعه محتوا را در نظر بگیرید.

آژانس مای کاستومر با ارائه خدمات طراحی سایت در تهران، به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا حضور آنلاین موثری داشته باشند. این تیم متخصص با استفاده از تکنیک‌های روز و ابزارهای مدرن، وب‌سایت‌های کاربرپسند و جذاب ایجاد می‌کند. هدف آنها بهینه‌سازی تجربه کاربری و افزایش جذابیت و کارایی سایت‌ها برای مشتریان است.

اصلی ترین نکات طراحی سایت

در اینجا نکات طراحی سایت وجود دارد که می تواند شما را به طراحی وب سایتی با موتور جستجوی دوستانه تر بدون قربانی کردن خلاقیت و سبک شما هدایت کند. با آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر همراه باشید.

اصلی ترین نکات طراحی سایت

1. مطمئن شوید که ناوبری سایت شما برای موتورهای جستجو مناسب است

موتورهای جستجو برای خزیدن وب‌سایتی که از navigationCSS و جاوا اسکریپت محجوب استفاده می‌کند، می‌تواند تقریباً هر یک از جلوه‌های جذابی را که به دنبال آن هستید، بدون به خطر انداختن رتبه‌بندی موتورهای جستجو، ارائه دهد.

2. اسکریپت ها را خارج از سند HTML قرار دهید

هنگامی که وب سایت خود را کدنویسی می کنید، مطمئن شوید که جاوا اسکریپت و CSS را خارجی می کنید. موتورهای جستجو یک وب سایت را از طریق آنچه در سند HTML موجود است مشاهده می کنند. جاوا اسکریپت و CSS، اگر خارجی نباشند، می توانند چندین خط کد اضافی را در اسناد HTML شما اضافه کنند که در بیشتر موارد، جلوتر از محتوای واقعی هستند و ممکن است خزیدن در آنها را کندتر کنند. این جزو نکات طراحی سایت که بسیار مهم است میباشد

موتورهای جستجو دوست دارند در سریع ترین زمان ممکن به محتوای یک وب سایت برسند.

3. از محتوایی استفاده کنید که خزنده موتورهای جستجو می تواند بخواند

یکی دیگر از نکات طراحی سایت محتوا است، درواقع محتوا نیروی حیات یک وب سایت است و همان چیزی است که موتورهای جستجو از آن تغذیه می کنند. هنگام طراحی یک وب سایت، مطمئن شوید که ساختار خوب محتوا (عنوان، پاراگراف ها و پیوندها) را در نظر گرفته اید. سایت‌هایی با محتوای بسیار کم در نتایج جستجو دچار مشکل می‌شوند و در بیشتر موارد، در صورت برنامه‌ریزی مناسب در مراحل طراحی، می‌توان از این امر اجتناب کرد. به عنوان مثال، از تصاویر برای متن استفاده نکنید، مگر اینکه از تکنیک جایگزینی متن تصویر پس‌زمینه CSS استفاده کنید.

4. URL های خود را برای جستجوی دوستانه طراحی کنید

URL های مناسب برای جستجو، URL هایی نیستند که خزیدن آنها سخت باشد، مانند رشته های پرس و جو. بهترین URL ها حاوی کلمات کلیدی هستند که به توصیف محتوای صفحه کمک می کنند. مراقب برخی از سیستم های مدیریت محتوا باشید که از اعداد تولید شده به صورت خودکار و کدهای ویژه برای URL های صفحه استفاده می کنند.

سیستم های مدیریت محتوای خوب به شما این امکان را می دهد که URL های وب سایت خود را سفارشی و “زیبا” کنید.

5. صفحاتی را که نمی خواهید نو ایندکس کنید

ممکن است صفحاتی در سایت شما وجود داشته باشد که نمی خواهید موتورهای جستجو ایندکس کنند. این صفحات می توانند صفحاتی باشند که هیچ ارزشی به محتوای شما اضافه نمی کنند، مانند اسکریپت های سمت سرور. این صفحات وب حتی می‌توانند صفحاتی باشند که شما از آنها برای آزمایش طرح های خود در حین ساختن وب سایت جدید استفاده می کنید (که توصیه نمی شود، با این حال بسیاری از ما هنوز این کار را انجام می دهیم).

فایل robots.txt

این صفحات وب را در معرض ربات های وب قرار ندهید. شما می توانید با مشکلات محتوای تکراری در موتورهای جستجو و همچنین کاهش تراکم محتوای واقعی خود مواجه شوید و این موارد می تواند تأثیر منفی بر موقعیت های جستجوی وب سایت شما داشته باشد. بهترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی صفحات وب توسط خزنده های موتورهای جستجو، استفاده از فایل robots.txt است، یکی از پنج فایل وب که وب سایت شما را بهبود می بخشد.

اگر بخشی از وب سایت خود دارید که به عنوان یک محیط آزمایشی استفاده می شود، آن را با رمز عبور محافظت کنید یا بهتر است از یک محیط توسعه وب محلی مانند XAMPP یا WampServer استفاده کنید.

6. از alt تصاویر غافل نشوید

و اما ششمین مورد از نکات طراحی سایت! مطمئن شوید که تمام ویژگی‌های alt تصویر شما توصیفی هستند. همه تصاویر به ویژگی‌های alt نیاز دارند تا 100% با W3C مطابقت داشته باشند، اما بسیاری از آنها با افزودن هر متنی از این الزام پیروی می‌کنند. موتورهای جستجو ویژگی‌های alt را می‌خوانند و ممکن است هنگام تعیین ارتباط صفحه با کلمات کلیدی جستجوگر، آنها را در نظر بگیرند. احتمالاً در رتبه بندی موتورهای جستجوی مبتنی بر تصویر مانند Google Images نیز استفاده می شود.

خارج از زاویه سئو ، ویژگی‌های alt تصویر به کاربرانی که نمی‌توانند تصاویر را ببینند کمک می‌کنند.

سئو تصاویر

7. صفحات را با محتوای تازه به روز کنید

اگر وب سایت شما دارای یک وبلاگ است، ممکن است بخواهید فضایی را برای قرار دادن برخی از آخرین پست ها در تمام صفحات وب خود در نظر بگیرید. موتورهای جستجو دوست دارند محتوای صفحات وب را ببینند که هر از گاهی تغییر می کند، زیرا نشان می دهد که سایت هنوز زنده و سالم است.

با تغییر محتوا، فرکانس خزیدن توسط موتورهای جستجو نیز بیشتر می شود. شما نمی خواهید پست های کامل را نشان دهید زیرا این امر می تواند باعث مشکلات محتوای تکراری شود.

8. از Unique Meta Data استفاده کنید

عنوان صفحات، توضیحات و کلمات کلیدی همه باید متفاوت باشند. بسیاری از اوقات، طراحان وب، یک قالب برای یک وب سایت ایجاد می کنند و فراموش می کنند که داده های متا را تغییر دهند، و آنچه در نهایت اتفاق می افتد این است که چندین صفحه از اطلاعات مکان نگهدار اصلی استفاده می کنند.

هر صفحه باید مجموعه متا داده های خاص خود را داشته باشد. این تنها یکی از مواردی است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا درک بهتری از نحوه ساخت وب سایت داشته باشند.

9. از تگ های عنوان به درستی استفاده کنید

از تگ های عنوان در محتوای صفحه وب خود به خوبی استفاده کنید. آنها اطلاعاتی در مورد ساختار سند HTML در اختیار موتورهای جستجو قرار می دهند و اغلب ارزش بیشتری برای این برچسب ها نسبت به سایر نکات طراحی سایت قائل می شوند (به جز شاید لینک ها).

از تگ <h1> برای موضوع اصلی صفحه استفاده کنید. از تگ های <h2> تا <h6> برای نشان دادن سلسله مراتب محتوا و مشخص کردن بلوک های محتوای مشابه به خوبی استفاده کنید. من استفاده از چندین تگ <h1> را در یک صفحه توصیه نمی‌کنم تا موضوع کلیدی شما رقیق نشود.

10. استانداردهای W3C را دنبال کنید

موتورهای جستجو کدهای خوب و تمیز را دوست دارند (چه کسی اینطور نیست؟) کد پاک، فهرست کردن سایت را آسان‌تر می‌کند و می‌تواند یک عامل نشان‌دهنده در اعمال نکات طراحی سایت از نظر ربات‌های گوگل باشد. پیروی از استانداردهای W3C نیز تقریباً شما را مجبور به نوشتن نشانه‌گذاری معنایی می‌کند، که فقط می‌تواند چیز خوبی برای سئو باشد.

طراحی سایت با مای کاستومر

طراحی سایت با مای کاستومر

برای داشتن یک سایت بهینه و کاربرپسند توجه به نکات طراحی سایت از اهمیت بالایی  برخوردار است. چنانچه قصد طراحی سایت فروشگاهی و شرکتی کاملا سئو شده، باکیفیت و جذاب را دارید تیم مای کاستومر با ۱۲ سال تجربه و انجام بیش از صد پروژه‌ی حرفه‌ای در خدمت شما است. شما میتوانید برای طراحی سایت با ما تماس بگیرید و خیالتان از داشتن یک سایت خوب راحت باشد. جهت مشاوره رایگان با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول
ریسپانسیو بودن در طراحی سایت به چه معناست؟

منظور این است که سایت شما در سایر دستگاه‌ها مانند گوشی همراه و تبلت به درستی نمایش داده شود. توجه کنید که موبایل فرندلی بودن سایت بسیار مهم و حیاتی است.

بهینه سازی کال تو اکشن ها در طراحی سایت یعنی چه؟

یعنی اینکه در جاهای مناسبی در سایت و با استفاده از المان‌های جذاب و کاربرپسند، مخاطبان را به خرید، خواندن یک مطلب و یا مراجعه به بخشی از سایت ترغیب کنند.

آیا انتخاب فونت در طراحی سایت مهم است؟

بله البته. شما باید از فونتی خوانا و در عین کاربرپسند استفاده کنید. توجه داشته باشید که فونت انتخابی با مضمون و محتوای سایت شما همخوانی داشته باشد.

مقالات پیشنهادی
star-rate
در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات و نظرات شما هستیم
اولین امتیاز رو ثبت کنید
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چی هستی؟

برای مشاهده دوره به سبد خرید مراجعه نمایید.