اگر که تازه سئو را شروع کرده باشید، به احتمال زیاد دوست دارید تا یک راهنما کنار شما باشد و قدم به قدم این مسیر را به شما نشان دهد. ما با تهیه چک لیست سئو (SEO checklist) این کار را برای شما انجام داده ایم! با داشتن این چک لیست دیگر چیزی را از قلم نخواهید انداخت و میتوانید به راحتی سایت خود را برای موتور های جست و جو بهینه کنید.
البته اگر خودتان زمان و اطلاعات کافی برای سئو سایت ندارید، خدمات سئو آژانس مای کاستومر شامل مجموعهای کامل از تکنیکهای سئو از صفر تا صد است که به بهینهسازی سایت شما کمک میکند. این خدمات شامل تحقیق و تحلیل کلمات کلیدی، بهینهسازی محتوا، مدیریت لینکسازی داخلی و خارجی، بهبود سرعت بارگذاری، طراحی ریسپانسیو و استفاده از ابزارهای تحلیلی برای رصد عملکرد وبسایت میباشد. تیم مای کاستومر با تجربه و تخصص خود تلاش میکند تا با ارائه استراتژیهای مؤثر، رتبه وبسایت شما را در نتایج جستجو بهبود بخشد و ترافیک ارگانیک بیشتری جذب کند.
چک لیست سئوی بخش پایه (مبانی سئو)
در قدم اول چک لیست سئو داخلی و پس از راه اندازی سایت، بهتر است اقداماتی را انجام داده و چند ابزار را راه اندازی کنید. در ادامه این ابزار ها به کمک شما آمده و تاثیر بسیاری در رشد شما خواهند داشت.
راه اندازی Google Analytics
یکی از بهترین ابزار ها برای تحلیل و بررسی سایت، گوگل آنالیتیکس است. با استفاده از این ابزار میتوانید به طور دقیق رفتار کاربر در سایت خود را زیر نظر بگیرید، نقاط ضعف خود را اصلاح و نقاط قوت خود را تقویت کنید. همچنین این ابزار به شما کمک میکند تا صفحات پربازدید خود را شناسایی کرده و میانگین زمان حضور کاربران را بررسی کنید. در قدم آخر، با آنالیتیکس میتوانید مسیر ورود کاربر به سایت خود را شناسایی کنید.
راه اندازی Google Search Console
محبوب ترین ابزار چک لیست سئو پایه و راهی سریع برای شناسایی مشکلات سایت، گوگل سرچ کنسول میباشد. این ابزار برای یافتن میزان ترافیک کلمات مختلف، ترافیک دریافتی از طریق گوگل، تعریف نقشه سایت، و برطرف کردن مشکلات مختلف سایت به کار میرود. گوگل سرچ کنسول ابزاری ضروری برای هر سئو کار محسوب میشود. اتصال سایت به گوگل کنسول در چند مرحله ساده امکان پذیر است و دشواری خاصی ندارد.
راه اندازی Bing Webmaster Tools
بینگ وبمستر به شما کمک میکند تا درصورتی که از موتور جست و جوی بینگ ورودی داشته باشید، آن را تحلیل و بررسی کنید. کارایی این ابزار مانند گوگل سرچ کنسول بوده و ترافیک سایت را بررسی میکند.
ساخت و ارسال نقشه سایت
ربات های گوگل با استفاده از سایت مپ، صفحات شما را بهتر شناسایی کرده و کرالینگ راحت تر میشود. همچنین با درج نقشه سایت در گوگل سرچ کنسول، در صورت ساخت صفحه ی جدید، ربات ها آن را ایندکس خواهند کرد.
ایجاد فایل Robots.txt
با ساخت فایل robots.txt، شما به گوگل نشان میدهید که اجازه کرالینگ و ایندکس کردن کدام صفحات را دارند. به طور معمول، نیازی به ایندکس شدن صفحات پنل کاربری و صفحات فیلتر شده محصولات نیست.
نصب افزونه های سئو
در قدم بعدی از چک لیست سئو پایه، باید بدانید که اگر که سایت شما وردپرسی است، میتوانید با نصب پلاگین های مخصوص سئو، صفحات داخلی خود را راحت تر بهینه سازی کنید. یوست و رنک مث، دو افزونه محبوب و کاربر پسند در این زمینه هستند.
ایندکس شدن سایت
در قدم اول مطمئن شوید که موتور های جست و جو سایت شما را ایندکس میکنند. برای این کار میتوانید از قسمت URL Inspection وضعیت ایندکس صفحات خود را چک کنید. در صورت ایندکس نشدن، وارد قسمت تنظیمات پنل وردپرس شده و سپس به قسمت خواندن بروید. مطمئن شوید که تیک گزینه از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند غیر فعال است.
چک لیست سئو داخلی
در نظر داشته باشید که مجموعه ای از اقدامات، منجر به افزایش بازدید شما از طریق موتور های جست و جو خواهد شد. بخش بسیار بزرگی از این اقدامات، بر دوش on page سایت سوار است. به همین علت، سئو داخلی اهمیت زیادی پیدا کرده است. با داشتن چک لیست سئو داخلی بیشتر راه را خواهید رفت.
انتخاب کلمه کلیدی
در قدم اول، باید به سراغ تحقیق و انتخاب کلمه کلیدی بروید. این مرحله از چک لیست سئو داخلی از این جهت اهمیت دارد که انتخاب کلمات اشتباه، باعث دور شدن شما از مسیر شده و یا نتیجه دیرتر حاصل خواهد شد. شما میتوانید با توجه به نیاز مخاطبان خود و بررسی رقبا، پیشنهادات گوگل و یا استفاده از ابزار های مختلف، کلمه کلیدی مناسب در حوزه خود را بیابید.
یکی از بهترین ابزار ها در این زمینه، سمراش است. در مقاله کیورد گپ به شما آموزش دادهایم چگونه از طریق تحلیل رقبا بتوانید کلمات کلیدی پربازدیدتر را بیابید. توصیه میکنیم حتما این مقاله را بخوانید تا بتوانید بهترین کلمات کلیدی را برای جذب ترافیک بیشتر انتخاب نمایید.
یافتن عبارت بلند
رقابت کردن در کلمات کلیدی طولانی یا اصطلاحا long tail راحت تر بوده و هزینه کمتری را میطلبد. همچنین کاربران بیشتر به سرچ عبارات طولانی تر تمایل دارند. لانگ تیل ها به طور معمول عباراتی هستند که بیش از سه کلمه دارند. به طور مثال میتوانید به جای انتخاب کلمه کلیدی “قهوه ترک” به سراغ عبارت “طرز تهیه قهوه ترک” بروید.
سختی کلمات
سختی کلمه عددی است که نشان میدهد رسیدن به رتبه های برتر گوگل چقدر سخت و هزینه بر است؟ یک کلمه با سختی 20 بسیار راحت تر از کلمه ای با سختی 60 رتبه خواهد گرفت. بهتر است ابتدا بر روی کلمات ساده تر کار کنید و سپس به سراغ کلمات سخت بروید.
تگ عنوان
دومین قدم در چک لیست سئو داخلی ، نوشتن عنوان مناسب است. نکته مهم در نوشتن عنوان این است که تایتل شما باید حتما شامل کلمه کلیدی بشود. همچنین طول کاراکتر های عنوان نباید بیشتر از 60 کاراکتر شود. میتوانید با استفاده از اعداد، سوالی کردن، مقال زدن، و یا استفاده از کلمات رایگان، تخفیف، راهنما، جامع و … عنوانی جذاب تر بسازید.
عنوان مبهم، غیر واقعی و یا دارای کلمات قلنبه سلنبه، کاربر را از صفحه شما دور خواهد کرد. فرض کنیم که سایت شما در حوزه فروش قهوه است و میخواهید صفحه ای برای معرفی قهوه ترک داشته باشید.
عنوان اشتباه:
معرفی قهوه ترک
عنوان های درست:
- 6 فایده قهوه ترک که هیچکس به شما نمیگوید!
- معرفی قهوه ترک به صورت جامع + مزایا
- بهترین قهوه ترک | معرفی انواع آن
متا دیسکریبشن
در چک لیست سئو داخلی متا دیسکریبشن، دومین رتبه اهمیت را دارد. متا دیسکریشن به صورت خلاصه درباره موضوع مقاله توضیح داده و کلیت آن را به کاربران و ربات های گوگل نشان میدهد. به هنگام نوشتن توضیحات متا مجاز به استفاده از 160 کاراکتر هستید. نکته مهم در نوشتن متا دیسکریبشن این است که نباید استفاده از کلمه کلیدی به صورت درست فراموش شود. به علاوه سعی کنید مطالب را به گونه ای عنوان کنید که برای کاربر مفید بوده و کاربر ترغیب به کلیک بر روی مقاله و خواندن ادامه مطلب شود.
متا دیسکریبشن اشتباه:
قهوه ترک بسیار خوشمزه است. در این مقاله قرار است قهوه ترک را به شما معرفی کنیم.
متا دیسکریبشن درست:
قهوه ترک از دانه های برشته شده تهیه شده و نسبتا چرب است. برای دم کردن این قهوه به طور معمول از قهوه جوش جذوه استفاده میشود.
هدینگ داخلی
رتبه سوم در چک لیست سئو داخلی ، مختص عناوین داخلی است. هدینگ های داخلی ساختار بهتری به محتوای شما میدهند و خواندن آن را هم برای کاربر، و هم برای ربات های گوگل راحت تر میکنند.
عناوین داخلی مقاله از تگ H1 شروع شده و تا تگ H6 ادامه مییابند. اگر محتوا را یک کتاب در نظر بگیرید، تگH1 (عنوان اصلی) نام کتاب محسوب میشود. تگ هایH2 زیر عنوان مقاله شما هستند و نقش فصل های کتاب را بازی میکنند. این تگ ها خود نیز دارای چند زیر عنوان و بخش فرعی (همان H3) هستند تا محتوا به بخش های جزیی تر تقسیم شود. دقت داشته باشید که هر محتوا فقط یک تگ H1 داراست.
رعایت کردن ترتیب تگ ها و نوشتن آن ها به صورت واضح و شفاف در نوشتن عناوین داخلی بسیار مهم است. بهتر است در برخی از تگ های داخلی از کلمات کلیدی خود به صورت طبیعی استفاده کنید.
عناوین داخلی اشتباه:
چگونه آن را درست کنیم؟
عنواین داخلی درست:
طرز تهیه قهوه ترک
ساختار url
شاید از نظر شما لینک های صفحات مهم نباشند. اما یکی از مهم ترین پارامتر ها در در چک لیست سئو داخلی و برای ربات های گوگل، استفاده از url درست و منطقی است. در ساخت url باید از کلمات مرتبط و واضح استفاده کنید تا موضوع محتوا در آن مشخص باشد. برای سئو فرندلی کردن لینک خود، از کلمات کلیدی در url استفاده کنید.
اگر استراتژی شما استفاده از url های انگلیسی است، کافی است کلمه کلیدی خود را با گوگل ترنسلیت ترجمه و سپس به عنوان لینک استفاده کنید. نکته مهم در این بخش، استفاده از کلمات کوتاه و مرتبط برای url است. همچنین بهتر است از کاراکتر های خاص در لینک های خود استفاده نکنید.
url اشتباه:
https://example.com/blog/1234
https://example.com/blog/ترک
✔️ مثال URL خوب:
– https://www.example.com/blog/turkish-coffee
– https://www.example.com/blog/قهوه-ترک
چگالی کلمه کلیدی
قدم بعدی در چک لیست سئو داخلی، بررسی چگالی کلمه کلیدی است. اگر که محتوای خود را با کلمه کلیدی بمباران کنید، نه تنها دیده نمیشوید، بلکه آن محتوا به قعر گوگل خواهد پیوست. بهتر است کمتر از دو درصد محتوای خود کلمه کلیدی را به کار ببرید تا دچار کیورد استافینگ نشوید. این روز ها جایگاه قرارگیری کلمات کلیدی برای ربات های گوگل بسیار مهم شده است.
با توجه به چک لیست سئو داخلی در 100 کلمه ابتدایی محتوای خود کلمه کلیدی را بگنجانید تا گوگل موضوع شما را سریعتر و راحت تر تشخیص دهد. در ادامه به صورت هوشمندانه کلمات کلیدی را در تگ های داخلی، پاراگراف های متفاوت و توضیحات تصویر به کار ببرید.
لینک سازی داخلی
یکی از نتایج لینک سازی داخلی، افزایش زمان جست و جوی کاربر در سایت شماست. کاربران با دیدن مطالب مرتبط، ترغیب به خواندن آن میشوند و قسمت های بیشتری از سایت شما مشاهده خواهد شد. همچنین ربات های گوگل با استفاده از لینک های داخلی، موضوع محتوای شما را بهتر درک میکند.
برای لینک سازی داخلی، از انکر تکست های مرتبط استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با انکر تکست و استفاده درست از آن، مقاله انکر تکست چیست؟ نحوه ی استفاده از anchor text در محتوا را مطالعه کنید.
استفاده از محتوای یونیک
قدمی مهم در چک لیست سئو داخلی، نوشتن محتوای منحصر به فرد است. با کپی کردن از محتوا های رقبا، قرار نیست جایگاهی کسب کنید. گوگل هر روزه در حال آپدیت ربات های خود بوده تا با محتوا های تکراری مبارزه کند. در صورت استفاده از محتوای تکرار و کپی، سایت شما ابتدا دچار افت رتبه شده و در طولانی مدت از صفحات سرچ گوگل خارج خواهد شد.
بهروزرسانی محتوای قدیمی
برخی افراد تنها در صورت افت رتبه به سراغ آپدیت محتوا های خود میروند. به روز رسانی محتوا ها باید به صورت دائمی صورت بگیرد تا رتبه های شما همیشه در جایگاه برترین بمانند. در به روز رسانی مقاله ها، علاوه بر بررسی رقبا، افزایش و ویرایش محتوا، بهتر است تجربه کاربری خود را نیز بهبود دهید.
افزودن نشانه گذاری اسکیما
نشانه گذار اسکیما کد هایی هستند که به موتور های جست و جو کمک میکنند تا درک بهتری از محتوای صفحه شما داشته باشند. نشانه گذاری باعث میشود تا علاوه بر نتایج موجود، اطلاعات بیشتری به کاربران نمایش داده شود و شانس کلیک افزایش یابد.
چک لیست سئوی محتوا
بدون وجود محتوا، هیچ کاربری به سمت سایت شما نخواهد آمد. در ادامه مواردی را بیان میکنیم که با رعایت آن ها میتوانید کاربران را به سمت سایت خود کشانده و تا آخر مطالب خود میخ کوب کنید.
نوشتن مقدمه جذاب
شاید درباره فرست ایمپرشن شنیده باشید، همان چیزی که در اولین برخورد با آدم ها آن ها را قضاوت میکنید. فرست ایمپرشن در چک لیست سئو محتوا نیز بسیار مهم است. خواننده با خواندن ابتدای محتوای شما تصمیم میگیرد که آن را ادامه دهد و یا از صفحه خارج شود.
بهتر است با بیان مثال، کوتاه نویسی، ارائه مشکل، داستان گویی، یا ایجاد کنجکاوی در مخاطب، مقدمه را جذاب کنید. در این صورت است که کاربر مطالب شما را ادامه خواهد داد.
ساختار محتوا
تا به حال یک سخنرانی را تماشا کرده اید؟ سخنران ابتدا مغز شما را آماده دریافت موضوع میکند، سپس محتوا را ارائه داده و در آخر به سراغ جمع بندی موضوع میرود. مقالات نیز به همین شکل نوشته میشوند. هر محتوایی شامل یک مقدمه، یک بدنه محتوا و یک نتیجه گیری است. رعایت کردن ساختار محتوا، به مخاطب کمک میکند تا بتواند روند پیش رفتن مطالب را بهتر درک کند.
استفاده از تصاویر
فر ض کنید ده صفحه نوشته جلوی روی شما باشد. حتی با یک نگاه به این همه مطلب خسته میشوید، چه برسد که به سراغ خواندن نوشته ها بروید. اما اگر میان این مطالب، تصاویر جذاب استفاده شده باشد چه؟
استفاده از تصاویر در مرحله اول باعث افزایش جذابیت محتوا برای کاربر میشود. در قدم بعدی با بهینه سازی تصاویر، میتوانید ورودی خوبی از گوگل بگیرید. برای سئو تصاویر، ابتدا سعی کنید تا حجم تصاویر خود را کاهش دهید، سپس از متن جایگزین تصویر (alt) برای توضیح بیشتر تصویر استفاده کنید. به کار بردن کلمات کلیدی در توضیحات تصویر شانس بیشتری برای دیده شدن به شما خواهد داد.
خوانایی
همانطور که در بخش پیشین چک لیست سئو داخلی اشاره کردیم، مطالب زیاد و پیچیده برای کاربر خسته کننده خواهد بود پس از پاراگراف بندی (ساختار F شکل محتوا) غافل نشوید. از لغات ساده در نوشتار خود استفاده کرده و با کاربر صمیمی باشید.
همچنین کاربر به دنبال دریافت پاسخ خود در کمترین زمان ممکن میگردد. با استفاده از جداول، چک لیست ها، بولت پوینت ها و تصاویر اینفوگرافیک، به کاربر کمک کنید.
افزودن فهرست مطالب
در صورتی که مقالات شما طولانی و پر از محتوا هستند، آن را به بخش های کوچکتر تقسیم کنید. در این صورت باید یک فهرست مطالب برای دسترسی راحت مخاطب به مقاله خود اضافه کنید.
چک لیست سئو خارجی (Off-Page SEO)
اقداماتی که خارج از سایت شما انجام میشود، سئو خارجی محسوب میشوند. این فعالیت ها کمک میکنند تا اعتبار سایت افزایش یافته و در نتیجه رتبه های سایت بهبود پیدا کنند. مهم ترین بخش سئوی آف پیج، لینکسازی خارجی محسوب میشود.
تحلیل لینک های رقبا
به هنگام طی کردن هر قدم از چک لیست سئو ، بهتر است رقبای خود را زیر نظر داشته باشید. یکی از مهم ترین نکات در بررسی رقبا، بررسی بک لینک های آن هاست. در نظر داشته باشید که رقبای شما از چه سایت هایی، با چه انکری و به چه تعدادی بک لینک دریافت میکنند. میتوانید با استفاده از تحلیل استراتژی رقیب و تدوین استراتژی قوی تر، به رتبه خوبی در گوگل دست پیدا کنید.
لینکسازی خارجی
لینک سازی خارجی یکی از تاثیر گذار ترین عوامل در افزایش رتبه سایت شماست. توجه کنید که لینک سازی غیرطبیعی و اصطلاحا اسپم، نه تنها به افزایش رتبه شما کمک نکرده بلکه به سایت شما آسیب خواهد زد. برای گرفتن بک لینک هایی طبیعی دو راه پیش رو دارید:
رپورتاژ آگهی
در رپورتاژ خبری، شما از سایت های مختلف به صورت طبیعی و درون متنی بک لینک دریافت میکنید. این روش ایمن ترین راه برای دریافت بک لینک است. رپورتاژ آگهی خود را در سایت های معتبر انجام دهید تا اعتبار این سایت ها به شما منتقل شود. در نتیجه این امر، گوگل شما را به جایگاه بهتری خواهد رساند.
انتشار پست مهمان
در سطح وب، سایت های مختلفی به عنوان وبلاگ فعالیت میکنند. شما میتوانید در این سایت ها محتوا منتشر کرده و به سایت خود لینک دهید.
راه اندازی Google Business Profile
با وارد کردن کسب و کار خود در گوگل و مشخص کردن مکان آن، میتوانید در جست و جوی نقشه بیشتر دیده شوید. این مسئله منجر به بهینه سازی بیشتر و افزایش رتبه سایت شما خواهد شد.
اشتراک گذاری محتوای سایت
یکی از مسائل چک لیست سئو خارجی، اشتراک گذاری محتواست. محتوای سایت خود را به اشتراک بگذارید تا لینک های خارجی بیشتری به سایت شما داده شود.
پیدا کردن و هدف قرار دادن لینک های خراب رقبا
یکی از روش های جالب در قسمت سئو خارجی، پیدا کردن لینک های خراب رقبا و تعویض آن با لینک های سالم خود است.
چک لیست سئوی تکنیکال (Technical SEO)
علاوه بر سئوی های داخلی و خارجی، بخشی از سئو مربوط به بخش های فنی و زیرساخت سایت میشود. با رعایت کردن سئوی تکنیکال، سایتی با سرعت بهتر و ایمن تر خواهید داشت.
ریسپانسیو بودن سایت
کاربران از دستگاه های مختلف به سایت شما سر میزنند. به همین علت شما باید مطمئن شوید که سایت شما در دستگاه های مختلف به درستی نمایش داده میشود. البته در نظر داشته باشید که درصد زیادی از کاربران از موبایل وارد سایت شما میشوند. پس بهتر است در قدم اول طراحی سایت خود را در قسمت موبایل بهینه کنید.
سرعت لود سایت
در این قدم از چک لیست سئو فنی باید بدانید که روش امتیاز دهی گوگل با توجه به تجربه کاربران است. هرچه کاربران با سایت شما راحت تر ارتباط برقرار کنند، امتیاز شما بیشتر خواهد شد. یکی از عوامل تاثیرگذاری در افزایش رضایت و تجربه کاربری، سرعت لود شدن سایت میباشد. شما میتوانید با استفاده از سایت های مختلف سرعت سایت خود را بررسی کنید. در صورت بالا بودن سرعت لود، به سراغ بهینه سازی تصاویر و فشرده سازی کدهای داخلی سایت خود بروید.
استفاده از HTTPS
پروتکل های HTTP امنیت کافی را دارا نبوده و به راحتی میتوانند از اطلاعات کاربران سو استفاده کنند. تغییر این پروتکل به HTTPS باعث افزایش امنیت سایت خواهد شد. همچنین این مسئله از امنیت داده محافظت کرده و اعتماد کاربران را جلب میکند.
رفع خطاهای ریدایرکت
شاید برای شما هم پیش آمده که وارد صفحه ای شدید اما با ارور 404 یا نوشته “این صفحه وجود ندارد” رو به رو شده اید. این مشکل معمولا در صورت تغییر آدرس صفحات یا حذف صفحات سایت رخ میدهد. در سئوی تکنیکال باید به سراغ شناسایی لینک های 404 رفته و آن ها را برطرف کنید.
رفع مشکلات خزش (Crawl Issues)
در هر لحظه از چک لیست سئو فنی باید در نظر داشته باشید که آیا ربات های گوگل سایت شما را کرال میکنند یا نه؟ با استفاده از ابزار گوگل سرچ کنسول میتوانید علل و صفحاتی که کرال نمیشوند را بیابید. در صورتی که کل سایت شما امکان کرالینگ را نداشته باشد، با site error رو به رو خواهید شد. این خطا معمولا مربوط به سرور و یا فایل Robots.txt میشود.
اگر که ربات ها امکان کرال کردن یک صفحه را نداشته باشند، با URL error مواجه خواهید شد. این اتفاق ناشی از خطای سرور، خطای 404 و 403 میشود.
در پایان خوب است بدانید که دوره آموزش سئو آژانس مای کاستومر، تمامی اصول و تکنیکهای سئو داخلی، خارجی و تکنیکال را به زبان ساده و قابل فهم ارائه میدهد. این دوره به شکلی طراحی شده که افراد با هر سطح دانشی بتوانند از آن بهرهبرداری کنند و شامل مباحثی مانند بهینهسازی محتوا، لینکسازی، افزایش سرعت بارگذاری سایت و مدیریت جنبههای فنی سئو میباشد. با توجه به تدریس عملی و نمونههای واقعی، شرکتکنندگان میتوانند به راحتی مفاهیم پیچیده سئو را درک کرده و آنها را در پروژههای خود پیادهسازی کنند.
سخن پایانی
شما میتوانید با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله و استفاده از چک لیست سئو ، صفحات خود را بهینه سازی کنید. در نتیجه شانس بیشتری برای دیده شدن در موتور های جست و جو خواهید داشت.
همچنین آژانس دیجیتال مارکتینگ مای کاستومر میتواند به شما در تهیه استراتژی سئوی داخلی، برطرف کردن مشکلات سئوی تکنیکال و یا تحلیل رقبا برای بک لینک گرفتن کمک کند. مای کاستومر با بیش از 12 سال تجربه در زمینه سئو سایت، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان با کمترین هزینه و قیمت سئو است. برای اطلاعات بیشتر در زمینه پکیجهای سئو، با کارشناسان ما در مجموعه تماس بگیرید.
خیر، سئو شامل جنبههای فنی نیز هست، مانند سرعت بارگذاری، ساختار سایت، و همچنین اعتبار گرفتن از وبسایتهای معتبر و مرتبط.
- کیفیت و اعتبار محتوا
- تعداد و کیفیت لینکهای ورودی (بکلینک)
- تجربه کاربری و سرعت بارگذاری
- بهینهسازی برای دستگاههای موبایل
- نرخ کلیک و زمان ماندن کاربر روی صفحه
بله، سئو میتواند به شکل چشمگیری ترافیک ارگانیک وبسایت را افزایش دهد. با بهینهسازی وبسایت و محتوای خود، احتمال بیشتری دارد که در نتایج جستجو بالاتر بیایید و بازدیدکنندگان جدید جذب کنید.
بکلینکها (لینکهای ورودی به وبسایت شما از دیگر وبسایتها) به موتورهای جستجو نشان میدهند که محتوای شما معتبر و باکیفیت است. کیفیت و تعداد بکلینکها میتواند تأثیر زیادی بر رتبهبندی شما داشته باشد.
10 پاسخ
برای کم کردن حجم تصاویر چه راهکاری پیشنهاد میدین ؟
بهترین ابزار ها برای کاهش حجم تصاویر:
Tiny PNG
Squoosh.app
Compressor.io
imagecompressor.com
JPEG Optimizer
Optimizilla
بهترین چک لیست سئو که مطالعه کرده بودم بود! واقعا ممنون از این چک لیست سئو جامع
من این مقاله رو کامل خوندم.
به نظرم تکمیل و خوب بود واقعا.
خسته نباشید
سلام چک لیست سئو ۲۰۲۵ رو کامل گذاشته بودید ممنون و برام ایمیل میکنید ؟ فقط کاش نکات افزایش سرعت سایت رو هم در مقالات بعدی پوشش بدید ممنون
سلام بله حتما.
بزودی مقاله ای کامل در این زمینه درج میکنیم.
سلام خسته نباشید
ممنون از مقاله خوبتون
حدودا هر چند وقت باید سرچ کنسول رو چک کرد؟ هرروز باید چک کنیم؟
با سلام. بهتر است روزانه چک شود و هر چهارشنبه وضعیت سایت در بازه زمانی ۷روزه با با ۷روز قبلتر مقایسه شود.
سلام. گرفتن گواهی ssl هم جزو چک لیست سئو تکنیکال میشه؟ یا ربطی به این بخش نداره؟
سلام. بله ssl پروتکل امنیتی هست که برای هر سایتی نیازه.